Οι ΗΠΑ αντίπαλος της Εθνικής νέων ανδρών στον «μικρό» τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Οι ΗΠΑ αντίπαλος της Εθνικής νέων ανδρών στον «μικρό» τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Ελλάδα έμαθε την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.

Τις ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει η Εθνική υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, αύριο το απόγευμα (17/6, 18:00) στο Οτοπένι της Ρουμανίας, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20. Στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, οι Αμερικανοί ηττήθηκαν 13-9 από την Ουγγαρία, δεχόμενοι ένα καθοριστικό σερί 4-0 στην τελευταία περίοδο.

Νωρίτερα, οι Μαγυάροι (που έχουν δείξει ότι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα του τουρνουά) προηγήθηκαν 5-1 και 6-2, αλλά η αποβολή του Σέτσι για βιαιοπραγία, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, έδωσε την ευκαιρία στις ΗΠΑ να επιστρέψουν και να ισοφαρίσουν σε 7-7 και 8-8. Οι Τατράι και Βιγκβάρι, με πέντε και τέσσερα γκολ αντίστοιχα, ήταν οι πρωταγωνιστές των νικητών, ενώ από τους ηττημένους ο Ράιντερ Ντοντ πέτυχε τέσσερα τέρματα.

Ελλάδα και ΗΠΑ είχαν αναμετρηθεί και στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, με την εθνική ομάδα να γνωρίζει την ήττα με 13-10. Σημειώνεται ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν κερδίσει ποτέ μετάλλιο σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία, σε αντίθεση με τη χώρα μας, που θα επιχειρήσει να ανέβει στο βάθρο για όγδοη φορά στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νέων ανδρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ