Πάνοπλος για φινάλε με νίκη ο Ολυμπιακός

Πάνοπλος για φινάλε με νίκη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελονέτα την Τετάρτη στις 17:30 για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League πόλο ανδρών, ώστε να κλείσει με νίκη την πρώτη φάση της διοργάνωσης!

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έτσι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Μπαρτσελονέτα με την οποία ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά, την αποστολή του Ολυμπιακού την αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης.

Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως: «Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια και τη μοναδική ομάδα που, μαζί μ’ εμάς, έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή της στο Final-8 στη Γένοβα.

Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον βαθμολογικό. Είναι θέμα γοήτρου και συνέχειας των καλών παιχνιδιών που κάνουμε και οι δύο εδώ και αρκετό καιρό. Εμείς θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας για τελευταία φορά πριν τη Γένοβα και θέλουμε με νίκη να πανηγυρίσουμε μαζί την τρίτη στη σειρά πρόκρισή μας στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και την πρωτιά του ομίλου φυσικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ