Ανακοίνωσε Αλαφραγκή ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Αλαφραγκή ο Ολυμπιακός

Σημαντική ενίσχυση για το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού που ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζαννή Αλαφραγκή από τη Βουλιαγμένη.

Το τμήμα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε άλλη μια μεταγραφή, με τον Ζαννή Αλαφραγκή, τον διεθνή περιφερειακό της Βουλιαγμένης να τα βρίσκει σε όλα με τον Ερασιτέχνη και να φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Διαβάστε επίσης: Η αλλαγή του Σλούκα με… τον Σίκμα και ο Σάσα, 2άρια από την Αμερική

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ζαννή Αλαφραγκή. Ο διεθνής περιφερειακός (ημ. γέννησης 23/6/1999, 1,93μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Ο Ζαννής Αλαφραγκής ξεκίνησε την καριέρα του στο Παλαιό Φάληρο, όπου αγωνίστηκε έως το 2020, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, τα πέρασε με το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, με τον οποίο συμμετείχε στο Final-8 του Champions League, την περασμένη σεζόν. Ο 26χρονος περιφερειακός είναι μέλος της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών από τον χειμώνα του 2021. Με την Εθνική Νέων, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, το 2018 και Παγκόσμιος πρωταθλητής, το 2019.

Η δήλωση του Ζαννή Αλαφραγκή στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα, να πετύχει όλους τους στόχους της, με σημαντικότερο από αυτούς την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Εύχομαι και περιμένω, να έχουμε μια πολύ καλή και ουσιαστική συνεργασία με όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και φυσικά, τους συναθλητές μου, οι οποίοι είναι εκ των κορυφαίων στο χώρο»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ