Καμμένου: «Περάσαμε ένα δύσκολο βράδυ με τις φωτιές, να ευχηθώ κουράγιο»

Καμμένου: «Περάσαμε ένα δύσκολο βράδυ με τις φωτιές, να ευχηθώ κουράγιο»

Η Αλεξία Καμμένου μίλησε για τις φωτιές στην Αττική, αλλά και για το παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή.

Η Εθνική Ελλάδος στο πόλο γυναικών είχε εύκολο έργο απέναντι στην Αργεντινή και έκανε το 2/2 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως θα τα δώσει όλα για την πρωτιά κόντρα στην πολύ καλή Ιταλία.

Η Αλεξία Καμμένου μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως υπήρχε διαφορά δυναμικότητας και μπόρεσε να ξεκουράσει κάποιες παίκτριες, ενώ αναφέρθηκε και στις φωτιές που πλήττουν την Αττική.

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου:

Για τις φωτιές στην Αττική: «Περάσαμε ένα δύσκολο βράδυ όλη η αποστολή εδώ βλέποντας όλο αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα με τις πυρκαγιές. Να ευχηθώ κουράγιο και να είναι το τελευταίο που θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι».

Για τον αγώνα: «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Είμαι ευχαριστημένη γιατί παίξαμε πιο οργανωμένα στην επίθεση και δείξαμε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη μας αντίπαλο την Ιταλία. Άλλα συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν. Τα κορίτσια είναι σε καλή κατάσταση. Προστατεύσαμε την Ε. Πλευρίτου και την Ελευθεριάδου για να είναι πιο έτοιμες με την Ιταλία. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές στην άμυνα, να κρατήσουμε τον σωστό ρυθμό και να αποφύγουμε τα εύκολα γκολ. Ειδικά στην αρχή πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη. Η ψυχολογία είναι υπέρ μας γιατί έχουμε κερδίσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά με σεβασμό και ταπεινότητα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία».

Η Έλενα Ελληνιάδη τόνισε: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες από την αρχή και στα δύο παιχνίδια. Περιμέναμε εύκολα παιχνίδια, μας βοήθησαν να βρούμε ρυθμό και ανυπομονούμε για το ματς με την Ιταλία. Η προετοιμασία που έχουμε κάνει είναι πολύ καλή, έχουμε δουλέψει στο τι περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή της υδατοσφαίρισης, υπάρχει τρομερή οργάνωση και όλα πάνε πολύ καλά. Στενοχωριόμαστε για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τις πυρκαγιές και ευχόμαστε κουράγιο σε όλο τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ