Ελλάδα – Αυστραλία 8-9: «Μπλακ άουτ» και πικρός αποκλεισμός

Ελλάδα – Αυστραλία 8-9: «Μπλακ άουτ» και πικρός αποκλεισμός

Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αυστραλία, ηττήθηκε με 9-8 και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου. Δεν σκόραρε η «γαλανόλευκη» στο 4ο οκτάλεπτο και το πλήρωσε...

Η Εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αυστραλίας και ηττήθηκε με 9-8 με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το αρνητικό σερί που έχει ξεκινήσει από το 2011 συνεχίζεται μετά από το νέο «μπλακ άουτ».

Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε στραβά για την Εθνική μας αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, αλλά με την Ξενάκη να είναι εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση, κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με 4-2. Οι Αυστραλές «έσφιξαν» την άμυνα τους στη δεύτερη περίοδο και ξέφυγαν με ένα επιμέρους σκορ 4-1 διαμορφώνοντας το 5-7 στο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Καμανό για εξτρέμ στον Ολυμπιακό – Τσεκάρισμα από Κορδόν για τον Αφρικανό

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Εθνική μπήκε πιο σοβαρή και μείωσε σε 8-9 χαραμίζοντας πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Το τελευταίο οκτάλεπτο του αγώνα δεν προσκόμισε κάποιο γκολ με την Εθνική να χάνει την ευκαιρία να πάει το ματς στα πέναλτι και να χάνει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ