Καμανό για εξτρέμ στον Ολυμπιακό – Τσεκάρισμα από Κορδόν για τον Αφρικανό

Καμανό για εξτρέμ στον Ολυμπιακό – Τσεκάρισμα από Κορδόν για τον Αφρικανό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ, μετά τις αποφάσεις Μαρτίνεθ και ο Αντόνιο Κορδόν άρχισε ήδη τις επαφές, με τον Φρανσουά Καμανό να είναι στο κάδρο.

Εως και πριν από λίγες ημέρες, η απόκτηση εξτρέμ δεν ήταν στις βασικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού. Αλλά, πλέον, είναι. Και για αυτόν τον λόγο ο Αντόνιο Κορδόν και οι συνεργάτες του έχουν βάλει μπρος για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπει άμεσα στην αγωνιστική εξίσωση των Πειραιωτών και θα μπορέσει να δώσει λύσεις στα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται. Με το όνομα του Φρανσουά Καμανό, να βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, να βρίσκεται στην ατζέντα.

Επαναλαμβάνουμε, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει εξτρέμ. Και θέλει να το κάνει σύντομα. Η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να «κόψει» από το ρόστερ τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ (που οδεύει, είτε για την Τραμπζονσπόρ είτε για την Μπριζ) και τον Ζούμερ Μπουτούτσι (σ.σ. θέλει να γυρίσει στην Τουρκία, όπου έχει πολύ καλό όνομα) ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι στην αγορά για την απόκτηση ενός παίκτη για τα άκρα της επίθεσης.

Γίνεται καθημερινά γνωστό, λοιπόν, ότι ο Αντόνιο Κορδόν και ο βοηθός του, Χοσέ Ιγκνάσιο Ναβάρο, έχουν ήδη κάνει επαφές με αρκετούς παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση. Και σύμφωνα με πηγές από τη Γαλλία, αυτές τις ημέρες υπήρξε επικοινωνία με έναν ποδοσφαιριστή που μόνο άγνωστος δεν είναι στον Ολυμπιακό. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι είχαν προσπαθήσει να κάνουν δικό τους τον Φρανσουά Καμανό, πριν από αρκετά χρόνια, όταν ακόμη ο εκρηκτικός εξτρέμ, αγωνιζόταν στην Μπαστιά.

Ο 27χρονος διεθνής εξτρέμ από τη Γουινέα έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη ρωσική πρωτεύουσα, 91 ματς, 18 γκολ και 6 ασίστ, καθώς δεν δέχθηκε την προσφορά που του κατέθεσε ο σύλλογος. Κάτι που διευκολύνει αρκετά κάθε προσπάθεια για συζήτηση με την πλευρά του. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Αφρικανός ακραίος επιθετικός, είναι απολύτως θετικός στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε πως ο Καμανό ξεκίνησε την ευρωπαϊκή καριέρα του από την Μπαστιά (50 ματς, 8 γκολ, 3 ασίστ). Τον Ιούλιο του 2017 η Μπορντό τον αγόρασε έναντι 2.500.000 € και με τους Γιρονδίνους πραγματοποίησε εκπληκτικές σεζόν (139 ματς, 39 γκολ, 14 ασίστ). Η αξία του έφτασε έως και τα 15.000.000 € και τελικά τον Αύγουστο του 2020, παραχωρήθηκε έναντι 5.500.000 ευρώ στη Λοκομοτίβ, μετά από πολλές προστριβές με τη διοίκηση των Γάλλων.

Ο Καμανό αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες της θέσης της επίθεσης, αλλά η «καλή» του θέση είναι αυτή στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά γρήγορο και εκρηκτικό ποδοσφαιριστή, με καλή ντρίμπλα και καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Ενας παίκτης με τα στοιχεία που αναζητά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο οποίος θέλει ταχύτητα, αλλά και δημιουργία από τους ακραίους του. Μένει τώρα να φανεί εάν ο 27χρονος (02/05/1996) εξτρέμ θα είναι εκείνος που θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Διότι, επαναλαμβάνουμε, πως υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που δουλεύονται/συζητιούνται παράλληλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ