Βλάχος: «Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»

Βλάχος: «Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Ελλάδα τα κατάφερε ξανά. Η Εθνική ομάδα ανδρών πόλο, μετά από ένα σπουδαίο ματς με το Μαυροβούνιο κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, επικρατώντας με 10-9.

Ο προπονητής της γαλανόλευκης, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ σχετικά με τον αντίπαλο του ημιτελικού δήλωσε πως δεν έχει προτίμηση, αρκεί η ομάδα του να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γκαστόν Ερνάντες» (vids)

Όσα είπε ο Βλάχος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα ήταν αυτοί που περιμένουν όλοι. Έδειξαν χαρακτήρα, είχαν πάθος, τρομερές άμυνες. Ακόμα και στη μεγάλη πίεση που είχαμε στο τρίτο οκτάλεπτο άντεξαν και τελικά κερδίσαμε το παιχνίδι. Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.

Ο προημιτελικός είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι σε μια μεγάλη διοργάνωση μέχρι το επόμενο, γιατί σε φέρνει στη διαδικασία να διεκδικήσεις ένα μετάλλιο. Θέλαμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, το καταφέραμε. Ο επόμενος στόχος ήταν να πάρουμε την πρόκριση στα ημιτελικά και τώρα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, τη διάκριση».

Για το κακό ποσοστό στον παραπάνω και αν άλλαξε κάτι στην πορεία:

«Βάλαμε δύο γκολ μετά από τρομερή συνεργασία των παικτών, νομίζω η άμυνα του Μαυροβουνίου ήταν πολύ καλή και εμείς λίγο πιο διστακτικοί από όσο έπρεπε αλλά συμβαίνει αυτό. Νομίζω πως βελτιώθηκαν τα ποσοστά μας στον παίκτη λιγότερο. Στο τέλος μένει το κρίσιμο, αυτό που ζητήσαμε και που θέλαμε, αυτό μένει, μένει η νίκη. Ηρεμία τώρα, συγκέντρωση, περιμένουμε τον αντίπαλο και θα δώσουμε την ψυχή μας».

Για το εάν προτιμά τη Σερβία ή την Ιταλία:

«Την Ελλάδα όπως σήμερα και λίγο καλύτερη. Αυτή είναι η προτίμησή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ