Διαμαντοπούλου: «Ξεκινήσαμε μουδιασμένες και κάναμε κακές επιλογές» (vid)

Διαμαντοπούλου: «Ξεκινήσαμε μουδιασμένες και κάναμε κακές επιλογές» (vid)

Όσα δήλωσε η Χρυσή Διαμαντοπούλου έπειτα από τον χαμένο προημιτελικό κόντρα στην Αυστραλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο πόλο γυναικών.

Η Εθνική πόλο γυναικών ηττήθηκε στα προημιτελικά από την Αυστραλία με 9-8, μένοντας εκτός της τετράδας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Χρυσή Διαμαντοπούλου να μην μπορεί να κρύψει την πίκρα της.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα διεθνής δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν ένα παιχνίδι στα μέτρα μας. Το πρεσάρισμά τους μας καθήλωσε επιθετικά και δεν βρίσκαμε λύσεις. Ίσως ήταν κάποιες κακές επιλογές μας, κάναμε σουτ χωρίς προϋποθέσεις, της τελευταίας στιγμής. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, αλλά η Αυστραλία είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ξεκινήσαμε μουδιασμένες σήμερα. Αν είχαμε μπει λίγο πιο ενεργητικά, αν είχαμε προηγηθεί, τα πράγματα πιθανότατα θα ήταν πιο εύκολα για μας. Υπήρχε πίεση και στο τέλος λογικό ήταν να βγει αυτό».

Διαβάστε επίσης: Από τον Ντομινίκ στον Τσίλντρες και τον Άιβερσον: Οι 10 σπουδαιότερες μεταγραφές από το ΝΒΑ στην Ευρώπη

Στη συνέχεια η Διαμαντοπούλου συμπλήρωσε: «Στόχος ήταν η τετράδα και να διεκδικήσουμε τη θέση που μας αρμόζει. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ γι’ αυτό. Αλλά δεν σημαίνει πως τελείωσαν όλα και δεν θα έχουμε ευκαιρίες για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά προσωπικά μου μένει μία πικρία γιατί θεωρώ πως το παιχνίδι ήταν δικό μας και χάθηκε χωρίς να υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ