Κόντρα στην Ουγγαρία η εθνική πόλο γυναικών

Κόντρα στην Ουγγαρία η εθνική πόλο γυναικών

Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει η εθνική ομάδα πόλο γυναικών σε αγώνα κατάταξης με τον ημιτελικό ανάμεσα σε Αυστραλία και Ισπανία να έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Η εθνική Ελλάδος καλείται να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Αυστραλία καθώς θα παλέψει για μία καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη (5-8).

Η Ουγγαρία θα βρεθεί στον δρόμο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος  με τον νέο στόχο να είναι η 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης (26/7, 09:30).

Διαβάστε επίσης: Βενιαμίν Αμπόσι: Το «πουλέν» του Μπαρτζώκα βγάζει… μάτια με την U18

Βέβαια, για την Ελλάδα, Ουγγαρία και την ηττημένη του ζευγαριού της Ιταλίας-Ολλανδίας, το ενδιαφέρον βρίσκεται στον ημιτελικό της Ισπανίας με την Αυστραλία. Σε περίπτωση πρόκρισης των Αυστραλών στον τελικό «κόβει» ένα εισιτήριο από την Ευρώπη για την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ανοίγει ένα καινούριο για την Ωκεανία. Αν η Ισπανία περάσει στον τελικό τότε τα τρία εισιτήρια (1 από το ευρωπαϊκό και δύο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα) είναι δύσκολο να ξεφύγουν από την Ελλάδα, Ουγγαρία και Ιταλία ή Αυστραλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ