Καμμένου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Καμμένου: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένη από την ήττα της Εθνικής πόλο γυναικών από την Ουγγαρία εμφανίστηκε η Αλεξία Καμμένου.

Απογοητευμένη η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου μετά την νέα ήττα της Εθνικής ομάδας πόλο των Γυναικών από την Ουγγαρία.

Η Ελλάδα θα παλέψει για την 7η θέση στο Παγκόσμιο υγρού στίβου με την τεχνικό της Εθνική να δηλώνει μεταξύ άλλων στην κάμερα της ΕΡΤ3: «Όλα τα παιχνίδια και στο αντρικό και στο γυναικείο στη τελική φάση κρίνονται στο γκολ και τη λεπτομέρεια. Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μετράει η ψυχραιμία και η σωστή επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Γιώργου Μπαρτζώκα – Ο Μίχαϊλιουκ, η «έξτρα» κίνηση και το ευέλικτο ρόστερ του Ολυμπιακού

Όλα τα παιχνίδια έχουν πάει έτσι. Δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ, οι ομάδες είναι πολύ κοντά όλες. Το γνωρίζαμε εξ αρχής. Στενοχωριέμαι γιατί είναι το δεύτερο παιχνίδι που χάνουμε στη τελευταία επίθεση.

Βιαζόμαστε στη τελική μας επιλογή. Δεν μπορώ να είμαι δυσαρεστημένη από τη συνολική εικόνα της ομάδας. Είναι και η κακή στιγμή και να μην σε θέλει. Αλίμονο όμως αν οι προπονητές στεκόμασταν σε αυτά. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, επίθεση με πολύ μεγαλύτερη υπομονή, απέναντι σε μια καταπληκτική ομάδα, τη δεύτερη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Χάνουμε δεύτερο παιχνίδι στην τελευταία επίθεση. Θα τα δούμε όλα με ηρεμία.

Πάλι μας αδικεί το αποτέλεσμα, αυτή η ομάδα δεν είναι να παίζει για 7-8. Οι ομάδες μεγαλώνουν μέσα από αυτά, το στενάχωρο είναι ότι μας συνέβη σε δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια πολύ κοντά χρονικά. Αξίζαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Μας λείπει η εμπειρία. Να διαχειριστούμε τα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Του χρόνου στις 25/7 που έχω γενέθλια είναι η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και εύχομαι να πάμε παρέα εκεί με τα κορίτσια που έχουν κάνει υπερπροσπάθεια, έχουν παίξει καλά για αυτό είμαστε στεναχωρημένες. Η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου, δεν μας δικαιώνει το αποτέλεσμα, με αγάπη και ηρεμία θα τα διορθώσουμε όλα».

Η Ελένη Ξενάκη τόνισε: «Αδικούμε τους εαυτούς μας. Στο τέλος χάνουμε λίγο το μυαλό και τη συγκέντρωσή μας και οι τελικές μας επιλογές δεν είναι αυτές που πρέπει ώστε να κερδίσουμε τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδια. Όλο λόγια, δεν είναι αυτή η εικόνα μας, αν δεν το καταλάβουμε οι ίδιες δεν θα το δείξουμε και μέσα στο νερό.

Και πέρυσι για 7η θέση παίξαμε, θέλαμε το κάτι παραπάνω, θέλουμε να βρεθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν δεν μαζέψουμε τα κομμάτια μας σαν ομάδα δεν θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πιστεύω στην ομάδα, το ζήτημα είναι να το πιστέψουμε όλες μαζί και να το δείξουμε. Θεωρούμαστε όλες καλές παίκτριες και παίζει τεράστιο ρόλο το παικτικό κομμάτι, και πρέπει να σκεφτόμαστε που πρέπει να φτάσουμε και όχι πού είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ