Καναδάς – Ελλάδα 14-12 (10-10 κ.δ.): Όγδοη θέση στο Παγκόσμιο για την Εθνική γυναικών

Καναδάς – Ελλάδα 14-12 (10-10 κ.δ.): Όγδοη θέση στο Παγκόσμιο για την Εθνική γυναικών

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα από την Εθνική ομάδα του Καναδά στα πέναλτι με 14-12 και κατετάγη όγδοη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Η Ελλάδα μπόρεσε να κάνει ένα μερικό comeback στο παιχνίδι για την 7η θέση απέναντι στον Καναδά, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι (10-10 καν. διάρκεια), ωστόσο τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου γνώρισαν την ήττα στη ρώσικη ρουλέτα με σκορ 14-12.

Η Εθνική δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί και κατέληξε στην 8η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα για ΠΑΟΚ: Κατάμεστο το Teddy Stadium στη ρεβάνς με την Μπεϊτάρ

Το ματς

Η Ελλάδα στο πρώτο οκτάλεπτο ξεκίνησε άσχημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1, για να απαντήσει στο δεύτερο οκτάλεπτο με ακριβώς το ίδιο σκορ, ώστε να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο με το σκορ στο 5-5.

Ακολούθησε μία επανάληψη των πρώτων δύο οκταλέπτων, που η Εθνική βρέθηκε να χάνει με 3 γκολ διαφορά στο 3ο (9-6) και κατάφερε να φέρει ξανά το ματς στα ίσια για το 10-10.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου και η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη αστόχησαν από το σημείο του πέναλτι και η μία απόκρουση που πραγματοποίησε η Σταματοπούλου δεν στάθηκε ικανή για να φέρει την Ελλάδα στην 7η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-4, 4-1, 1-4 και 4-2 στα πέναλτι.

ΚΑΝΑΔΑΣ (Νταβίντ Παραντέλο): Γκαουντρό, Μιμίντες, Κρεβιέ 3, Ράιτ 4, Γκεβρεμό, Μακντάουελ, Μπάκοτς 2, Λεμάι-Λαβόι, ΜαΚίλβι 1, Μπράουν 2, Πόουλ 1, Λα Ρος 1, Τζάφε.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Ελληνιάδη 2, Σιούτη, Τριχά, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ