ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χειρονομίες της Καμμένου προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού! (pics, vid)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χειρονομίες της Καμμένου προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού! (pics, vid)

Πέρυσι ήταν ο αδερφός της Πάνος Καμμένος, φέτος η ίδια. Η προπονήτρια του ΝΟ Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου, έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τους φίλους του Ολυμπιακού!

Η Αλεξία Καμμένου μιμήθηκε τον αδερφο της. Η προπονήτρια της ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης, 33 δευτερόλεπτα πριν λήξει ο τρίτος τελικός της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι.

Ενώ, λοιπόν, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, έκρινε καλή ιδέα να αντιδράσεις στα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον της. Ετσι, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια και μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού χαιρέτησε ειδωνικά και τους χειροκρότησε, εν συνεχεία θύμισε τον αδερφό της, ορθόνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της και κάνοντας τη γνωστή χειρονομία.

Μια χειρονομία που φαίνεται ότι την έχει στο αίμα της η οικογένεια Καμμένου, καθώς ήταν ακριβώς η ίδια με την αντίστοιχεη του αδερφού της, προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου. Ο οποίος πριν από ακριβώς έναν χρόνο, πάλι σε τελικούς Α1 Πόλο γυναικών μεταξύ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού, είχε κάνει χυδαία χειρονομία προς τους οπαδούς των Πειραιωτών, αλλά και την περίφημη κίνηση με τις χειροπέδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις χειρονομίες της Καμμένου προκλήθηκε μεγάλη ένταση, με τα συνθήματα να γίνονται ακόμη πιο έντονα και την προπονήτρια της Βουλιαγμένης να συνεχίζει τον «διάλογο» με τους οπαδούς. Μέσα στην ένταση, φέρεται να τη χτύπησε κάποιο αντικείμενο, με αποτέλεσμα η πρώην διεθνής πολίστρια να πέσει στο έδαφος, όπου και έμεινε για αρκετή ώρα κάτω, με τους γιατρούς να τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε τα εν λόγω στιγμιότυπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ