Χίος – Βουλιαγμένη 10-7 (κ.α. 7-7, πεν. 3-0)

Χίος – Βουλιαγμένη 10-7 (κ.α. 7-7, πεν. 3-0)

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι, η Χίος νίκησε με 10-7 την Βουλιαγμένη και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά. Οι Νησιώτες με ήρωα τον τερματοφύλακά τους, Φίλιππο Καραμπέτσο, ο οποίος απέκρουσε 1 πέναλτι στην κανονική διάρκεια και 3 στη «ρώσικη ρουλέτα», έφεραν στα ίσια τη σειρά και το εισιτήριο για τους […]

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι, η Χίος νίκησε με 10-7 την Βουλιαγμένη και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά.

Οι Νησιώτες με ήρωα τον τερματοφύλακά τους, Φίλιππο Καραμπέτσο, ο οποίος απέκρουσε 1 πέναλτι στην κανονική διάρκεια και 3 στη «ρώσικη ρουλέτα», έφεραν στα ίσια τη σειρά και το εισιτήριο για τους τελικούς θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι. Η τελική μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (19/05, 15:30) στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Υπενθυμίζουμε ότι στους τελικούς βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός, ο οποίος «σκούπισε» τον Υδραϊκό.

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, η Βουλιαγμένη στο τέλος της τρίτης περιόδου προηγήθηκε με 7-5, ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν και με γκολ του Τεσάνοβιτς μείωσαν σε 7-6. Ο Καραμπέτσος απέκρουσε πέναλτι των φιλοξενούμενων και κράτησε όρθια τη Χίο, η οποία λίγο αργότερα ισοφάρισε σε 7-7 με τον Παπούκα.

Στη διαδικασία των πέναλτι ο πορτιέρο της Χίου κατέβασε ρολά και αποκρούοντας τις εκτελέσεις των Γκιουβέτση, Σολανάκη και Καπότση χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Από τη Χίο σκόραραν οι Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος και Ρουστάμοφ.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-7 (κ.α. 7-7, πέν. 3-0)

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 1-2, 2-0, πέν. 3-0.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς 2, Παπούκας 2, Πανταζόπουλος 2, Κανδιόγλου 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Χρυσοσπάθης 3, Αφρουδάκης 1, Βάσιτς 1, Ποντικέας 1, Γκιουβέτσης 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ