Βουλιαγμένη – Χίος 11-5

Βουλιαγμένη – Χίος 11-5

Η ομάδα του Κώστα Λούδη νίκησε εύκολα τη νησιώτικη ομάδα και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Την πρόκρισή της στους τελικούς της Α1 πανηγύρισε η Βουλιαγμένη, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου νίκησε εύκολα εντός έδρας τη Χίο με 11-5, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης. Η ομάδα του Κώστα Λούδη στους τελικούς θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό, ο οποίος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Υδραϊκού.

Η Βουλιαγμένη κυριάρχησε κατά κράτος και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα έφτασε στην πολυπόθητη νίκη. Με όπλο της την πολύ καλή άμυνα και με κορυφαίους τους Καπότση και Χρυσοσπάθη πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 3-0 και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαν ένα προβάδισμα 6 γκολ (7-1). Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο τρίτο οκτάλεπτο με τη διαφορά να φτάνει στα 7 γκολ (9-2). Το νερό είχε μπει πλέον στο αυλάκι, με τον ΝΟΒ να παίρνει τη νίκη.

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης μάλιστα στο τέταρτο οκτάλεπτο και πλέον όταν όλα είχαν κριθεί, έδωσε ανάσες στους βασικούς του παίκτες και μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά της 15άδας. Πλέον, άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, με τον τίτλο να κρίνεται στις 3 νίκες.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 11-5

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 2-1, 2-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης 3, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 4, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ., Κουρούβανης Ν., Ξανθόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Μικέδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 2, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Καλογεράκος 1, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης 1.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ