«Κλειδώνει» την πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας ο Ολυμπιακός

«Κλειδώνει» την πρόκριση κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ντιναμό Τιφλίδας (19:00) για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Παπαστράτειο» τη Ντιναμό Τιφλίδας (19:00) για την 5η αγωνιστικής του Champions League με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στη δεύτερη θέση του ομίλου με 8 βαθμούς έχοντας χάσει μόνο από την Προ Ρέκο η οποία έχει το απόλυτο μετά από 4 αγώνες. Η ομάδα από τη Γεωργία δεν έχει ακόμη βαθμό και είναι στον πάτο της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Γαλλία: Kι όμως την ξεπέρασε η… Πορτογαλία!

Η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν έχει «χτίσει» ένα σερί 8 νικών με την τελευταία να έρχεται κόντρα στην Χίο με 21-3 για το πρωτάθλημα, ενώ οι Γεωργιανοί ψάχνουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το κίνητρο που έχει η ομάδα του: «Έχουμε μεγάλη επιθυμία για άλλη μια νίκη, με την οποία θα επιβεβαιώσουμε το πέρασμά μας στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα είναι σε καλό ρυθμό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτός είναι ένας αγώνας Champions League και είναι πάντα κάτι ξεχωριστό.

Όπως είπα, θέλουμε τρεις βαθμούς και τη συνέχεια των καλών μας εμφανίσεων. Δεν περιμένουμε εύκολο ματς, αλλά πιστεύω, ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε. Μετά από πολύ καιρό, παίζουμε εντός έδρας και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ