Νικηφόρο το πρώτο τεστ της Εθνικής με την Αυστραλία (14-9)

Νικηφόρο το πρώτο τεστ της Εθνικής με την Αυστραλία (14-9)

Εξαιρετική ήταν η Εθνική Ανδρών στο πρώτο τεστ όπου επικράτησε με 14-9 της Αυστραλίας.

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών έκαμψε την αντίσταση της Αυστραλίας με 14-9, στο πρώτο μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής της «γαλανόλευκης» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ. Ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Πέμπτη (14/12) στις 20:15 και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Με βασικό όπλο την άμυνα, κυρίως στο πρώτο μισό του αγώνα, αλλά και με πλουραλισμό στην επίθεση, η Εθνική κατάφερε να προηγηθεί με 6-1 στα μέσα του πρώτου οκτάλεπτου και 9-6 στο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Με την Μπάτσκα αυτοί πρέπει να βγουν μπροστά

Στη συνέχεια και εν μέσω δοκιμών του ομοσπονδιακού τεχνικού Θοδωρή Βλάχου, οι Αυστραλοί μείωσαν σε 9-8 στην τρίτη περίοδο και 10-9 στις αρχές την τέταρτης. Όμως και το τελευταίο μέρος του παιχνιδιού είχε «αφεντικό» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που έφτασε άνετα στο τελικό 14-9. Κορυφαίος σκόρερ για την Ελλάδα ο Βλαχόπουλος με 4 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 7-3, 2-3, 1-2, 4-1

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 3, Φουντούλης, Γκίλλας, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Αλαφραγκής, Σολανάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Βλαχόπουλος 4, Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Παπασηφάκης.

Αυστραλία (Τιμ Χαμίλ): Πόρτερ 1, Λάμπι, Φορντ 1, Μακσίμοβιτς, Πάουερ 1, Μέρσεπ, Νταβιλιάρντ 3, Μπαρνς 1, Γουίλσον, Ναγκλ, Πουτ 1, Έντουαρντς 2, Μπέτζες, Νταρνίς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ