Βλάχος: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, οφείλουμε να μείνουμε ενωμένοι»

Βλάχος: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, οφείλουμε να μείνουμε ενωμένοι»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την ήττα της Εθνικής ομάδας πόλο από την Κροατία και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, και τόνισε ότι η Εθνική μπορεί να μην κατάφερε τον στόχο της ωστόσο πρέπει όλοι να μείνουν ενωμένοι

Η εθνική ομάδα των ανδρών στην υδατοσφαίριση γνώρισε την ήττα από την Κροατία (13-8) και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τους Κροάτες δεν μπορούσε να πιστέψει την κακή εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε ότι μπορεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να μην κατάφερε να φτάσει στην ζώνη των μεταλλίων, ωστόσο όλοι πρέπει να μείνουν ενωμένοι.

Διαβάστε επίσης: Καρβαλιάλ: «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, όλοι είδαμε γιατί δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής μας:

«Είναι δύσκολο να πω αυτή την στιγμή το τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο. Ελέγχαμε το παιχνίδι στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, με πολύ καλές άμυνες, με αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Στην ανάπαυλα νιώθαμε όλοι ότι είμαστε πάρα πολύ καλά και ότι η πίεση πάει στην αντίπαλο. Ξαφνικά έγινε ένα μπλακ άουτ, κυρίως στην επίθεση, σε δύο οκτάλεπτα βάλαμε μόλις δύο γκολ στο τέλος, όταν είχε κριθεί το παιχνίδι. Εκεί τελείωσαν όλα. Δεν είχαμε τη δύναμη να μειώσουμε, γιατί ξέραμε ότι μέναμε εκτός τετράδας. Οι δύο εικόνες που παρουσιάσαμε είναι κάτι που μας προβληματίζει και είναι δύσκολο να εξηγηθεί.

Οφείλουμε να παραμείνουμε ενωμένοι, να δούμε τι κάναμε εδώ και να το χρησιμοποιήσουμε για τη συνέχεια. Στόχος μας ήταν να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε μετάλλιο. Δεν είναι καταστροφή που δεν τα καταφέραμε. Είμαστε μια ομάδα που έχει δώσει πολλά και δεν αξίζει να της γυρίσει κάποιος την πλάτη. Πρώτος εγώ είμαι μπροστά από τα παιδιά και θα συνεχίσουμε μαζί, ενωμένοι, να μάθουμε από τα λάθη μας και στην επόμενη διοργάνωση να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Με την Ιταλία δεν ήταν κρίσιμο παιχνίδι, δεν έκρινε κάτι, ήταν απλά μια κακή εμφάνιση. Σήμερα ήταν κρίσιμο παιχνίδι. Φανήκαμε έτοιμοι παίξαμε σε δύο οκτάλεπτα πολύ καλά και ότι ήρθαμε να κερδίσουμε σε μια γιορτή. Αυτό ήταν το κρίσιμο παιχνίδι που χάθηκε. Φτάσαμε έτοιμοι, αλλά κάτι έγινε και απλά δεν είμαι σε θέση να καταλάβω τι έγινε και άλλαξε ο διακόπτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ