Βλάχος: «Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι κόντρα στην Κροατία»

Βλάχος: «Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι κόντρα στην Κροατία»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τη νίκη της Ελλάδα επί της Ολλανδίας και την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να επικρατήσει της Ολλανδίας στο χιαστή παιχνίδι με σκορ 15-10 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τη νίκη της γαλανόλευκης, αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι απέναντι στους Κροάτες για μια θέση στα ημιτελικά.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Βλάχος:

«Δεν υπολογίζαμε ότι θα παίζαμε σήμερα, από την πρώτη νίκη που κάναμε με την Ουγγαρία θεωρήσαμε ότι θα είμαστε τουλάχιστον στη δεύτερη θέση, αλλά αυτά που γίναν την τελευταία αγωνιστική μας αναγκάσανε να παίξουμε ένα παιχνίδι ακόμη και μάλιστα μια μέρα πριν από τον μεγάλο προημιτελικό. Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε, γίνανε λάθη, είχαμε και καλά διαστήματα. Το ζητούμενο ήταν η νίκη, να μην τραυματιστεί κανέναν. Τελικά είχαμε μία απώλεια, δεν κατάλαβα γιατί αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Δερβίσης… Τέλος πάντων, δεν ήμουν κοντά, πρέπει να μάθω και από τις δύο πλευρές τι έγινε. Τώρα έχουμε αύριο ένα παιχνίδι νοκ-άουτ για την τετράδα».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η Εθνική για να είναι έτοιμη για την Κροατία: «Δεν περιμένουμε σε 24 ώρες να διορθώσουμε πράγματα. Ή είμαστε έτοιμοι ή δεν είμαστε. Είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι, η βαρύτητα του αντιπάλου είναι πολύ διαφορετική από το σημερινό και από το προηγούμενο με τη Γεωργία. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι, πιο έτοιμοι και πιο προσεκτικοί στην άμυνα κυρίως και με λίγη τύχη να κερδίσουμε».

Για το πού μπορεί να κριθεί ο προημιτελικός με την γηπεδούχο Κροατία: «Ο κόσμος δεν βάζει γκολ, μερικές φορές φέρνει και πίεση στους γηπεδούχους. Εμείς πρέπει να μείνουμε πολύ ψύχραιμοι και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Αν κρατήσουμε χαμηλά το σκορ έχουμε πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αν όμως φάμε εύκολα γκολ και αβίαστα, νομίζω ότι τότε η άλλη ομάδα θα υπερέχει ψυχολογικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ