Βλάχος: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της»

Βλάχος: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω, πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της»

Ο Θοδωρή Βλάχος μετά την νίκη επί του Μαυροβουνίου και την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι η εθνική μας δεν άξιζε κάτι παραπάνω ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της

Η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης επικράτησε του Μαυροβουνίου με 15-10 στον τελευταίο αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο και αποχαιρέτησε την διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, τερματίζοντας στην  5η θέση.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, μετά την λήξη της αναμέτρησης δήλωσε ότι η εθνική μας ομάδα πήρε αυτό που τις αναλογούσε με βάση την συνολική της εικόνα στο τουρνουά, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του για καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Μαυροβούνιο 15-10: Νίκη και πέμπτη θέση για την Εθνική

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος στην ΕΡΤ:

Για το αν η Εθνική κατέλαβε ότι αξίζει: «Δεν είναι τι θέλεις αλλά τι αξίζεις. Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από την πέμπτη θέση γιατί στα κρίσιμα παρουσιάσαμε μια άλλη ομάδα.

Στα τελευταία ματς όμως παίξαμε καλύτερα, δε χάσαμε τα χαρακτηριστικά μας και τις επόμενες μέρες στην επόμενη διοργάνωση μπορούμε να ξεκινήσουμε από το σημείο που σταματήσαμε. Πρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά, να βάλουμε κάτω το «εγώ» μας από την ομάδα. Να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Για το τι φταίει και η ομάδα δεν πήγε πιο ψηλά: «Είχαμε ανεπτυγμένο το «εγώ» μας όταν ήρθαμε. Ίσως από την επιτυχία τα παιδιά από τις ομάδες τους όταν ήρθανε, εκεί είναι πρωταγωνιστές. Δεν προλάβαμε να τα βάλουμε όλα κάτω από την ομπρέλα της ομάδας. Παρουσιάσαμε παιχνίδια και διαστήματα ομάδας που βρέθηκε μετά από δύο χρόνια. Δουλέψαμε αρκετά με VIDEO και ομιλία, κυρίως από τις ήττες. Από τα μη επιθυμητά αποτελέσματα μαθαίνουμε, οπότε μόνο να κερδίσουμε από αυτή τη διαδικασία».

Για το αν θα κατακτήσει η ομάδα ένα ευρωπαϊκό μετάλλιο: «Αν το αξίζουμε αυτή την κάποια στιγμή θα έρθει. Αλλά πρέπει να το αξίζουμε, να δαγκώνουμε λαιμούς και σίδερα για να πάρουμε ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ