Ελευθεριάδου: «Ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει η επιτυχία» (vid)

Ελευθεριάδου: «Ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει η επιτυχία» (vid)

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνική πόλο γυναικών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Εθνική γυναικών του πόλο πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και παράλληλα εξασφάλισε την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε με την άφιξη της αποστολής στη χώρα μας, τονίζοντας πως ήταν σίγουρη για την επιτυχία της ομάδας, ενώ στάθηκε και στο που κρίθηκε το ματς.

Οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου:

Για την κατάκτηση του μεταλλίου: «Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ομαδικό. Το συναίσθημα είναι μοναδικό στο γκολ μου. Ανατρίχιασα και είπα ότι το ματς θα τελειώσει εκεί. Ήμουν σίγουρη ότι θα συμβεί, θα έρθει η επιτυχία. Έχουμε Παγκόσμιο και Ολυμπιάδα, μακάρι να είμαστε καλά και να κατακτήσουμε κάποιο μετάλλιο».

Για το που κρίθηκε ο μικρός τελικός: «Η Αλεξία (σ.σ. Καμμένου) μας είπε ότι σε αυτά τα ματς δεν μετρά κανένα σύστημα και τακτική, αλλά το ποιος το θέλει ποιο πολύ. Το πάθος μπορεί να καταστρέψει την οποιαδήποτε άμυνα και έτσι έγινε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά παίζαμε με τρομερή ομάδα. Ξέραμε ότι θα επιστρέψει και υπήρχε πολύ άγχος, αλλά πιστεύαμε ότι δεν θα χάναμε. Δεν γυρνούσε το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ