Η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών που θα ταξιδέψει στην Ντόχα για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (5/2-17/2)

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στην Ντόχα στα μέσα Φεβρουαρίου (5/2-17/2). Η Γαλανόλευκη θα αναχωρήσει την Τρίτη (30/1) και πρώτα θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όπου θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και την Κροατία, ενώ στην Ντόχα θα μεταβεί στις 2 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Τέτοιο ματς είχα να κοουτσάρω από την ΕΣΚΑ»

Από την τελική 15αδα θα απουσιάσει ο Γιώργος Δερβίσης, ενώ ο Νίκος Παπανικολάου, που είχε εξαιρετική χρονιά στις ΗΠΑ και το NCAA, κλήθηκε ως 3ος φουντατιστός.

Υπενθυμίζουμε, ότι η πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα) με αντίπαλο την Κίνα. Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας. Δύο ημέρες αργότερα (Τετάρτη 7/2), το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τη Βραζιλία, στις 9.30 το πρωί (ώρα Ελλάδας) και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση με το ματς κόντρα στη Γαλλία (Παρασκευή 9/2) στις 18.00 ώρα Ελλάδας

Οι εκλεκτοί του Θοδωρή Βλάχου είναι οι εξής:

Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ