Μια αγκαλιά ομάδα και κόσμος

Μια αγκαλιά ομάδα και κόσμος

Ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού έγιναν μια αγκαλιά με τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων που πήγαν στην Γένοβα για να ενισχύσουν την ομάδα του Πειραιά. Απίστευτες στιγμές ερυθρόλευκης μαγείας για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Το μεγαλείο του Ολυμπιακού αναδείχθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Προ Ρέκο, με την ομάδα του Πειραιά να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του, πανηγύρισαν με την ψυχή τους την τεράστια επιτυχία. Το ίδιο και εκατομμύρια οπαδοί του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο, που είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Θα πρέπει όμως κάποιος να σταθεί στους οπαδούς του Ολυμπιακού που πήγαν στην Γένοβα για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Θοδωρής Βλάχος και οι ερυθρόλευκοι πήγαν στην εξέδρα για να πανηγυρίσουν μαζί με τους φιλάθλους τους. Τεχνικό επιτελείο, παίκτες και κόσμος έγιναν μια αγκαλιά δείχνοντας την μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ