Σιούτη: «Να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο»

Σιούτη: «Να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο»

Η Χριστίνα Σιούτη, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει, μετά από τρεις μήνες, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο (2/3) στις 15:30, τα κορίτσια του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, με στόχο το «12 στα 12».

Διαβάστε επίσης: Δημοσίευμα-βόμβα για Σενγκέλια και Παναθηναϊκό!

Η «ερυθρόλευκη» Χριστίνα Σιούτη δήλωσε: «Μετά από καιρό ξαναμπαίνουμε στην αγωνιστική περίοδο. Έχουμε έναν αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων, όμως όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, παίζουμε πάντα με στόχο να βγάλουμε ό,τι έχουμε κάνει στην προπόνηση και ό,τι μας ζητά ο προπονητής μας. Θεωρώ, θα είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό για τις επόμενες εβδομάδες, που έχουμε σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Το διάστημα αυτών των τριών μηνών, η Εθνική μας είχε μεγάλες επιτυχίες, πήρε όχι μόνο την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την τέταρτη στο Παγκόσμιο. Επιτεύγματα πολύ μεγάλα για την Εθνική μας, που της αξίζουν! Συγχαρητήρια, επίσης, στην Εθνική ομάδα των Ανδρών μας, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Κλείνοντας, ξεκινάμε έναν καινούργιο κύκλο και θέλουμε να δείξουμε ακόμη καλύτερο και βελτιωμένο πρόσωπο από αυτό που δείξαμε στην αρχή της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ