Ολυμπιακός: Πρώτα Πανιώνιος, μετά Μπαρτσελονέτα

Ολυμπιακός: Πρώτα Πανιώνιος, μετά Μπαρτσελονέτα

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο για την 3η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (16/3). Στις 17:00, οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλες ατάκες Αναστόπουλου για Μεντιλίμπαρ, πρόκριση και γκολ-ψαλίδι του Ελ Κααμπί

Μετά την πρεμιέρα των προημιτελικών ομίλων του Champions League στην έδρα της Φερεντσβάρος, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στον Πειραιά, όπου θέλει τη νίκη επί των «κυανέρυθρων», για να κάνει το «τρία στα τρία» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α1.

Δηλώσεις:

Γιώργος Δερβίσης: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια, έχει δείξει μια αρκετά ανοδική πορεία και έχει κάνει καλές μεταγραφές, ενώ φέτος έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Εμείς, οφείλουμε να τους αντιμετωπίσουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, να πάρουμε φυσικά τη νίκη, που είναι το ζητούμενο και να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται, ενόψει του παιχνιδιού με την Μπαρτσελονέτα, την ερχόμενη Τετάρτη, που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή νίκη με τον Πανιώνιο, για να έχουμε και ανεβασμένη ψυχολογία με την Μπαρτσελονέτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ