Ολυμπιακός: Κρίσιμη «μάχη» στην έδρα της Μπρέσια

Ολυμπιακός: Κρίσιμη «μάχη» στην έδρα της Μπρέσια

Την Τετάρτη (3/4, 21:00) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπρέσια στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Με κρίσιμη εκτός έδρας «αποστολή», με «φόντο» το Final-4, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» της Ευρώπης, την Τετάρτη (3/4) το βράδυ.

Συγκεκριμένα, στις 21:00 (EPT Sports 3), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Μπρέσια στην Ιταλία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Ολυμπιακός προτίμησε τον Έβανς

Σε μία -παραδοσιακά- δύσκολη έδρα, ο Θρύλος, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου του με τρεις βαθμούς (έξι η Φερεντσβάρος, τρεις και η Μπαρτσελόνα), θέλει πάση θυσία τη νίκη επί της -τελευταίας- Μπρέσια, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα για το μεγάλο του στόχο, τη συμμετοχή του στο Final-4 του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Δηλώσεις:

Χέρβο Κόλιανιν: «Όπως ξέρουμε, αύριο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Χρειαζόμαστε πολύ τους τρεις βαθμούς από αυτό το ματς και θέλουμε να επιβληθούμε. Αυτή η περίοδος του Champions League είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες, οι οποίες είναι όλες πολύ καλές. Πιστεύω, ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε. Μια νίκη θα μας έδινε ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες για τον στόχο μας, που είναι η συμμετοχή μας σε ένα ακόμα Final-4».

Μάρτον Βάμος: «Η Μπρέσια είναι μία εξαιρετική ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Εμείς χρειαζόμαστε πολύ τη νίκη και το τρίποντο. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Μπρέσια. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Final-4 και η νίκη, αύριο, είναι μονόδρομος για την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ