Α1 πόλο Γυναικών: Πρόβα τζενεράλε ενόψει Final-4 για τον Ολυμπιακό

Α1 πόλο Γυναικών: Πρόβα τζενεράλε ενόψει Final-4 για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο για την Α1 πόλο γυναικών, πριν το Final-4 του LEN Champions League.

Την ευκαιρία για τις τελικές… δοκιμές πριν το final-4 του Champions League (20-21 Απριλίου) θα έχει την ευκαιρία να κάνει ο Δημήτρης Κραβαρίτης, στα δύο προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν σήμερα (13/4) τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για τη 19η αγωνιστική, ενώ την προσεχή Τρίτη (16/4) θα έχουν την ευκαιρία για ένα τελευταίο και δυνατό τεστ απέναντι στον συμπολίτη Εθνικό, πριν ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη για να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό «στέμμα».

Τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής δεν παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει στη Γλυφάδα την ΑΕΚ και αναμένεται να κάνει άλλο ένα βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο, ενώ ο τρίτος Εθνικός υποδέχεται το Περιστέρι. Ο Άλιμος, που προέρχεται από την ήττα στο Λαιμό, δοκιμάζεται σήμερα (13/4) στη Γλυφάδα και την επομένη (14/4) φιλοξενεί τα Χανιά, σε πρόωρο ματς της 20ης αγωνιστικής. Οι «μελανόλευκες» χρειάζονται οπωσδήποτε δύο νίκες, ούτως ώστε, σε συνδυασμό με ήττα του Εθνικού από τον Ολυμπιακό, να παίξουν έναν «τελικό» για την τρίτη θέση την τελευταία αγωνιστική, οπότε θα υποδεχθούν τον Εθνικό.

Διαβάστε επίσης: Εκεί που δεν έφτασε ποτέ κανείς άλλος Έλληνας -σε μια σεζόν- στα κύπελλα Ευρώπης (vids)

Στη μάχη της παραμονής, ο ΠΑΟΚ έχει μία ευκαιρία να αφήσει πίσω του ΑΕΚ και Περιστέρι, εφόσον νικήσει στην Πάτρα τη ΝΕΠ. Όμως, η αχαϊκή ομάδα παίζει το τελευταίο «χαρτί» της για να διεκδικήσει πλεονέκτημα έδρας στα play out και αναμένεται να προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Ξεκάθαρο προβάδισμα για τη 10η θέση (που δίνει το πλεονέκτημα έδρας) έχουν τα Χανιά, που φιλοξενούν τον ουραγό και αδύναμο Ηλυσιακό, πριν ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άλιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ