Η απίθανη Νικόλ Ελευθεριάδου, τα 7 γκολ στον ημιτελικό και η… Σαμπαντέλ

Η απίθανη Νικόλ Ελευθεριάδου, τα 7 γκολ στον ημιτελικό και η… Σαμπαντέλ

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στον θρίαμβο του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του LEN Champions League.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, με μία ανεπανάληπτη εμφάνιση στον ημιτελικό του LEN Champions League απέναντι στην Ματαρό (16-12), οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης. Πλέον απομένει ένα βήμα για να σηκώσουν οι «ερυθρόλευκες» την κούπα, αυτό της Σαμπαντέλ (21/4, 15:00).

Η Ελληνίδα διεθνής, άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης με πέναλτι και σκοράροντας συνολικά 7(!) από τα 16 γκολ της ομάδας, έστειλε την ομάδα της στον τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

«Η Νικόλ Ελευθεριάδου είναι η σταρ του σημερινού παιχνιδιού. Η δουλειά όμως είναι ομαδική. Σε κάθε ματς έχουμε μια παίκτρια που σκοράρει περισσότερο, αλλά είναι μια ομαδική δουλειά γενικά» είπε στην πρώτη του δήλωση ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά της αθλήτριάς του στην συνολική προσπάθεια της ομάδας του, αλλά και την γενικότερη επιδραστικότητά της στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

Η στιγμή που αποφάσισε να γυρίσει το ματς

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Ματαρό πήρε για τελευταία φορά προβάδισμα στο παιχνίδι με 8-7, με την Ελευθεριάδου να έχει άλλη άποψη, αφού με δύο διαδοχικά γκολ έκανε ανατροπή σε 9-8 και να δίνει το σύνθημα προς την νίκη.

Οι συμπαίκτριές της ολοκλήρωσαν την… δουλειά και κάπως έτσι πανηγύρισαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του LEN Champions League. Μάλιστα αυτός θα είναι ο 41ος ευρωπαϊκός τελικός για τα τμήματα των Πειραιωτών σε πόλο (άνδρες, γυναίκες) βόλεϊ (άνδρες, γυναίκες) και μπάσκετ (άνδρες).

Οι παίκτριες του Δημήτρη Κραβαρίτη στο τέταρτο οκτάλεπτο διαχειρίστηκαν το προβάδισμα, το παιχνίδι «άνοιξε» χωρίς να μπορεί να αλλάξει αποτέλεσμα και πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση.

Και τώρα η Σαμπαντέλ

Πλέον η Ελευθεριάδου με την παρέα της έχουν μπροστά τους το εμπόδιο της πανίσχυρης Σαμπαντέλ στον αυριανό (21/4, 15:00) τελικό, που επικράτησε με 14-9 της Σαν Αντρέου.

Ο ισπανικός σύλλογος είναι από τους καλύτερους στο γυναικείο πόλο και θεωρείται δίκαια το φαβορί, ωστόσο ο προπονητής των ερυθρολεύκων ήταν ξεκάθαρος ενόψει του τελικού. «Ο Ολυμπιακός έχει τρεις τίτλους. Κάθε μέρα είναι και ένα διαφορετικό παιχνίδι. Το περιμένουμε με ανυπομονησία, είναι ο μεγάλος τελικός», τόνισε μετά την νίκη επί της Ματαρό.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ