Ο μύθος του Ολυμπιακού μεγαλώνει: 41ος ευρωπαϊκός τελικός

Ο μύθος του Ολυμπιακού μεγαλώνει: 41ος ευρωπαϊκός τελικός

Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε στον ημιτελικό του LEN Champions League με 16-12 της Ματαρό και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης και στον 41ο συνολικά ευρωπαϊκό τελικό του συλλόγου.

Ιστορικές μέρες ζει ο οργανισμός του Ολυμπιακού, με τμήματα του συλλόγου σε γυναίκες και άνδρες να διεκδικούν ευρωπαϊκά τρόπαια. Πιο πρόσφατη επιτυχία, αυτή στο πόλο γυναικών.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν στον ημιτελικό του LEN Champions League με σκορ 16-12 της ισπανικής Ματαρό και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Όλοι στην ΟΥΕΦΑ συζητούν για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη!

Αυτός θα είναι ο 41ος ευρωπαϊκός τελικός για τα τμήματα των Πειραιωτών σε πόλο (άνδρες, γυναίκες) βόλεϊ (άνδρες, γυναίκες) και μπάσκετ (άνδρες).

Δεν σταματούν εκεί όμως τα «ερυθρόλευκα» τμήματα αφού μπροστά τους έχουν την πρόκληση του Conference League στο ποδόσφαιρο, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στους «4» της διοργάνωσης, την Euroleague όπου οι Πειραιώτες θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στα play offs, καθώς επίσης και την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας κ19 του συλλόγου στον τελικό του Youth League.

Αναλυτικά οι ευρωπαϊκοί τελικοί του Ολυμπιακού:

  • Πόλο γυναικών: 13 τελικοί (οι 6 στο Champions League, οι 3 στο κύπελλο κυπελλούχων/LEN trophy και οι 4 στο Super cup Ευρώπης)
  • Μπάσκετ ανδρών: 9 ευρωπαϊκοί τελικοί (και οι 9 στο κύπελλο πρωταθλητριών/Euroleague)
  • Πόλο ανδρών: 9 ευρωπαϊκοί τελικοί(οι 5 στο Champions League, οι 2 στο κύπελλο κυπελλούχων και οι 2 στο Super cup Ευρώπης)
  • Βόλεϊ ανδρών: 8 ευρωπαϊκοί τελικοί(οι 2 στο κύπελλο πρωταθλητριών/Champions League, οι 4 στο CEV cup και οι 2 στο Challenge cup)
  • Βόλεϊ γυναικών: 2 ευρωπαϊκοί τελικοί (και οι 2 στο Challenge cup)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ