Μαυρωτάς: «Να λειτουργήσουμε καλύτερα στην άμυνα»

Μαυρωτάς: «Να λειτουργήσουμε καλύτερα στην άμυνα»

Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την παρθενική νίκη του στην Α1 αφού επικράτησε με 9-8 του Παλαιού Φαλήρου για την 1η αγωνιστική κι ο Λεωνίδας Μαυρωτάς σε δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα πρέπει να λειτουργεί καλύτερα στην άμυνα. Ο παίκτης δήλωσε στο pisina.net: «Εκείνο που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να λειτουργήσουμε καλύτερα αμυντικά. Έχουμε φέτος […]

Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την παρθενική νίκη του στην Α1 αφού επικράτησε με 9-8 του Παλαιού Φαλήρου για την 1η αγωνιστική κι ο Λεωνίδας Μαυρωτάς σε δηλώσεις του ανέφερε πως η ομάδα πρέπει να λειτουργεί καλύτερα στην άμυνα.

Ο παίκτης δήλωσε στο pisina.net: «Εκείνο που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να λειτουργήσουμε καλύτερα αμυντικά. Έχουμε φέτος πολλούς παίκτες που προέρχονται από διαφορετικούς συλλόγους, επομένως θέλουμε να βρούμε τους αυτοματισμούς μας και από εκεί και έπειτα να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στην άμυνα δεν ήμασταν τόσο καλοί απέναντι στο Φάληρο και δεχθήκαμε οκτώ τέρματα και γι’ αυτό τον λόγο χρειάζεται να βελτιωθούμε στον τομέα αυτόν. Σίγουρα, η Θεσσαλονίκη είναι μια δύσκολη έδρα και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε τα θετικά και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν θα υπάρξει απογοήτευση αν ηττηθούμε από μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά αν δεν καταφέρουμε να βγάλουμε μέσα στην πισίνα αυτά που έχουμε δουλέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ