ΑΕΚ : 2 στα 2 για το νεοσύστατο τμήμα Πόλο

ΑΕΚ : 2 στα 2 για το νεοσύστατο τμήμα Πόλο

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κάνοντας το 2 στα 2 στα παρθενικά της παιχνίδια.

Πρεμιέρα για το νεοσύστατο τμήμα Πόλο της ΑΕΚ που ξεκίνησε χθες τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της, το Σάββατο, η Ένωση επικράτησε με 9-7 της Ροής στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου ήταν μπροστά στο σκορ από το ξεκίνημα και κράτησε αυτό το προβάδισμα ως το τέλος της αναμέτρησης. Για την ιστορία το παρθενικό γκολ του τμήματος Πόλο της ΑΕΚ, το πέτυχε ο Πέτρε Σάντα που έχει αφήσει τη δική του ιστορία τόσο στην Εθνική ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας όσο και στην Α1 όπου αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό.

Τα 8λεπτα: 2-3, 3-6, 5-7, 7-9

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Μουρμούρας, Καϊάφας 1, Καπότσης Γ. 1, Σάντα 1, Καψοκώλης 1, Ασημάκης 1, Αγγελίδης 2, Βουνισέας, Μυλωνάκης Κ. 1, Μήτρου, Γεωργιάδης 1, Στεργιόπουλος, Γρηγοριάδης

 

Το πρωί της Κυριακής η ΑΕΚ επικράτησε, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και πάλι, με 21-5 του ΝΟ Μεσολογγίου για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά από την αρχή όπου και προηγήθηκε με 7-2 και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Με αυτή τη νίκη οι «κιτρινόμαυροι» ουσιαστικά προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί στις 27–29/07/2018 και θα κρίνει ποιες δύο ομάδες θα ανέβουν στη Β’ Εθνική για τη σεζόν 2018-19.

Τα 8λεπτα: 2-7, 5-10, 5-15, 5-21

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Μουρμούρας, Καϊαφάς, Καπότσης 1, Σάντα 3, Καψοκώλης 1, Παυλάκης 1, Αγγελίδης, Βουνισέας, Μυλωνάκης 9, Μήτρου 4, Γεωργιάδης 2, Στεργιόπουλος, Γρηγοριάδης.

Το απόγευμα η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Αργυρούπολη (18:00) στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης με στόχο ακόμα μια νίκη αν και η πρόκριση στη Β’ φάση έχει ήδη επιτευχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ