Α1 Γυναικών : Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-9

Α1 Γυναικών : Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-9

Ο Ολυμπιακός επικράτησε ξανά του ΝΟ Βουλιαγμένης, αυτή τη φορά εντός έδρας με 10-9 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Χάρη στο δεύτερο οκτάλεπτο που ήταν καταιγιστικός, ο Ολυμπιακός επικράτησε στον Πειραιά του ΝΟ Βουλιαγμένης με 10-9 για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης προηγήθηκε στο ματς με δύο διαδοχικά γκολ της Ξενάκη κι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει επιθέσεις με παίκτρια παραπάνω. Το πρώτο τέρμα για τις γηπεδούχες ήρθε από την Έμολο.

Η δεύτερη περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στις «ερυθρόλευκες» αφού έκαναν ό,τι δεν μπόρεσαν στο πρώτο οκτάλεπτο. Η Αβραμίδου κι η Τσουκαλά σκόραραν σε επιθέσεις με παίκτρια παραπάνω κι έδωσαν το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Η Ασημάκη κι η Βασιλική Πλευρίτου, λίγο αργότερα, διαμόρφωσαν το 5-2.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης μείωσε με τη Βασιλική Διαμαντοπούλου, αλλά απάντησε η Μαργαρίτα Πλευρίτου (6-3). Τα γκολ της Ελευθερίας Πλευρίτου και της Χυδηριώτη διαμόρφωσαν το 7-4.

Το 7-5 «γράφτηκε» εκ νέου από τη Χυδηριώτη, 5′ 2″ πριν από την εκπνοή της αναμέτρησης, αλλά η Ασημάκη επανέφερε τη διαφορά στα τρία τέρματα. Τα γκολ της Κούλχαας και της Ξενάκη, περίπου τρία λεπτά προ της λήξης του ματς, έδωσαν νέο ενδιαφέρον. Η γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ύστερα, απέκρουσε σουτ του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η Ελευθεριάδου πέτυχε γκολ σε επίθεση με παραπάνω παίκτρια (9-7) και, στη συνέχεια, η Διαμαντοπούλου μείωσε εκ νέου (9-8). Ένα λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα, ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα η Αβραμίδου. Το μόνο που κατάφερε ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν να μειώσει σε 10-9 με την Πρωτοπαπά, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-0, 2-2, 3-3.
Τα γκολ: Ασημάκη 2, Αβραμίδου 2, Ε. Πλευρίτου, Τσουκαλά, Β. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου, Έμολο, Μ. Πλευρίτου / Ξενάκη 3, Χυδηριώτη 2, Διαμαντοπούλου 2, Κούλχαας, Πρωτοπαπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ