Παγκόσμιο: Απευθείας στα προημιτελικά η Εθνική Εφήβων

Παγκόσμιο: Απευθείας στα προημιτελικά η Εθνική Εφήβων

Η γαλανόλευκη επικράτησε με 13-10 της Ρωσίας, έκανε το «3 στα 3» και «σφράγισε» την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, ανεξάρτητα από την έκβαση του αυριανού (15/5, 13:10) αγώνα με την αδύναμη Κίνα.

Την απευθείας πρόκρισή της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας, εξασφάλισε η εθνική υδατοσφαίρισης των εφήβων. Σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 13-10 της Ρωσίας, έκανε το «3 στα 3» (έχει κάνει το ρεπό του) και «σφράγισε» την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, ανεξάρτητα από την έκβαση του αυριανού (15/5, 13:10) αγώνα με την αδύναμη Κίνα.

Το σημερινό ματς ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 5-5, στην τρίτη περίοδο όμως η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη βελτίωσε την άμυνά της και πέτυχε ένα εντυπωσιακό σερί 5-0 (με 3/3 πέναλτι σε αυτό το διάστημα), «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Δήμου με πέντε τέρματα.

Η εθνική, μετά το αυριανό αδιάφορο παιχνίδι με την Κίνα, θα έχει ρεπό την Πέμπτη (16/8) και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον προημιτελικό της Παρασκευής (17/8).

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 5-1, 3-4

Η σύνθεση της εθνικής: Πιοβάν, Αλαμάνος, Αρ. Χαλυβόπουλος 2, Καλογερόπουλος 3, Κουρούβανης, Κεχαλάρης, Μπραϊμης 1, Γραμματικός, Ιππ. Χαλυβόπουλος, Πάτερος 1, Παπανικολάου 1, Δήμου 5, Μανθογιάννης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ