Στην Αθήνα οι «χρυσοί» έφηβοι

Στην Αθήνα οι «χρυσοί» έφηβοι

Επέστρεψε το μεσημέρι στην Αθήνα η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια εθνική εφήβων υδατοσφαίρισης.

Η Εθνική ομάδα πόλο των εφήβων χάρισε μεγάλες στιγμές σε όλους τους Έλληνες με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου που έγινε στην Ουγγαρία. Τα χρυσά παιδιά της Εθνικής μας ομάδας επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα έχοντας στο στήθος τα μετάλλιά τους.

Συγγενείς και φίλοι των «τρομερών μωρών» του Δημήτρη Κραβαρίτη ήταν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου περιμένοντας τους «χρυσούς» εφήβους. Στα χνάρια της εθνικής Νέων Ανδρών του Τεό Λοράντου που στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια έναν χρόνο νωρίτερα (2017), οι Έλληνες έφηβοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα πως το «γαλανόλευκο» πόλο θα συνεχίσει να κυριαρχεί για πολλά χρόνια και σε επίπεδο ανδρών.

Οι Έλληνες έφηβοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές 2018, υπό την τεχνική καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Κραβαρίτη, και του συνεργάτη του, Σάκη Πλατανίτη, είναι οι εξής: Ούγκο Πιοβάν, Σταύρος Μανθογιάννης (τερματοφύλακες), Θοδωρής Πάτερος, Νίκος Παπανικολάου, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος, Διονύσης Μπραϊμης, Νίκος Κουρούβανης, Τάκης Δήμου, Στάθης Καλογερόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Αχιλλέας Γραμματικός και Γιάννης Κεχαλάρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ