Πήρε και Μπάκλινγκ ο Ολυμπιακός

Πήρε και Μπάκλινγκ ο Ολυμπιακός

Η διεθνής με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας υπέγραψε στις νταμπλούχες Ελλάδας - «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία και ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία», πρόσθεσε.

Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τις νταμπλούχες Ελλάδας το απόγευμα της Τετάρτης να ανακοινώνουν την απόκτηση της Χάνα Μπάκλινγκ.

Η διεθνής με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Η 26χρονη έρχεται στην Ελλάδα για να φορέσει τα χρώματα των Πειραιωτών και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη. Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Ολυμπιακού η Μπάκλινγκ εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που θα παίζει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω για τον μοναδικό σύλλογο του Ολυμπιακού και θα βρίσκομαι στον Πειραιά την νέα αγωνιστική σεζόν. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τα «ερυθρόλευκα». Είμαι μια τεράστια ευκαιρία να γίνομαι μέλος αυτής της οικογένειας παίζοντας το άθλημα που αγαπώ. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δίνει και ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία με τη νέα μου ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ