ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τον Διαμαντή Μουνιούδη

Τη μεταγραφή του φουνταριστού Διαμαντή Μουνιούδη ανακοίνωσε η ΑΕΚ


ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τον Διαμαντή Μουνιούδη | to10.gr

Τη συμφωνία της με τον Διαμαντή Μουνιούδη για συνεργασία διάρκειας ενός χρόνου ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο Μουνιούδης αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Χίο, τη Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, όσον αφορά την Ελλάδα αλλά και στην Ουγγρική Φερεντσβάρος. Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ένωσης»:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Διαμαντή Μουνιούδη για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019.

Ο Διαμαντής Μουνιούδης αποτελεί την επιλογή μας για τη θέση του φουνταριστού, θέση στην οποία έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε καταξιωμένες ομάδες της Ελλάδας όπως η Χίος, η Γλυφάδα, ο Πανιώνιος και του εξωτερικού όπως η Ουγγρική Φερεντσβάρος.

Οι επικεφαλής και το τεχνικό επιτελείο του τμήματος δήλωσαν : «Είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε να έρθουμε σε συμφωνία με τον Διαμαντή, την πρώτη μας επιλογή για τη θέση του φουνταριστού. Ο Διαμαντής θα μας βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια μας να κατακτήσουμε το τίτλο του πρωταθλητή της Β’ Εθνικής κατηγορίας και στην πορεία μας μέχρι την Α1. Καλωσορίζουμε τον Διαμαντή και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

Ο Διαμαντής Μουνιούδης δήλωσε : « Είναι σημαντικό γεγονός για μένα ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, ειδικά σ’ αυτή τη χρονική στιγμή κατά την οποία η ομάδα έρχεται δυναμικά να καταξιωθεί και στον υγρό στίβο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να κατακτήσει η ΑΕΚ όλους τους στόχους της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο