Μεγάλη πρόκριση για την Βουλιαγμένη

Μεγάλη πρόκριση για την Βουλιαγμένη

Ο ΝΟΒ επικράτησε της Μπρασόφ με 9-3 και προκρίθηκε από τον Γ΄προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ

Την πρόκριση στην τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης μετά τη νίκη επί της Σπορτούλ Μπρασόφ με 9-3. Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη στα πρώτα δύο 8λεπτα με το ημίχρονο να βρίσκει τη Βουλιαγμένη να προηγείται με 3-2. Στο δεύτερο μισό όμως ο ΝΟΒ ανέβασε την απόδοση του και έφτασε εύκολα στη νίκη με τελικό σκορ το 9-3.

Με την νίκη αυτή η ομάδα των νοτίων προαστίων εξασφάλισε την πρόκριση από τον Γ’ όμιλο και περιμένει τον αγώνα μεταξύ Χέρτσεγκ Νόβι και Σίντεζ Καζάν για να δει αν θα τερματίσει δεύτερος ή πρώτος, ζήτημα τυπικής σημασίας.

Η Βουλιαγμένη με αυτό τον τρόπο εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του συνέχεια είτε μέσω των ομίλων του Champions League (εάν προκριθεί από τη Γ’ Προκριματική Φάση), είτε μέσω των προημιτελικών του Euro Cup (εάν αποκλειστεί στη Γ’ Προκριματική Φάση).

ΝΟ Βουλιαγμένης – Σπορτούλ Μπράσοφ 9-3 (1-1, 2-1, 3-1, 3-0)

Βουλιαγμένη (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Κουρούβανης Ν., Γούβης 1, Αφρουδάκης 3, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 2, Σολανάκης 1, Κουρούβανης Δ.

Σπορτούλ Μπράσοφ: Μοράρου, Γιέρκοβιτς, Γκεοργκέσκου 1, Νεάμτου, Ίαντς 1, Λουτέσκου, Ίβοβιτς Μπ. 1, Βλασκεάνου, Κρέτου, Οάντα, Μπαλακίρεφ, Σλέμοφ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ