«Πολύ σημαντική η προετοιμασία με την Μπαρτσελονέτα»

«Πολύ σημαντική η προετοιμασία με την Μπαρτσελονέτα»

Ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία Ολυμπιακού και Μπαρτσελονέτα στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Πολύ ευχαριστημένες ήταν και οι δύο ομάδες από το επίπεδο προπονήσεων λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν

Ολυμπιακός και Μπαρτσελονέτα ολοκλήρωσαν σήμερα Πέμπτη (4/10) την κοινή τους προετοιμασία στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Οι άνθρωποι και των δύο ομάδων ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την δουλειά που έγινε, αλλά και από το επίπεδο ετοιμότητας. Η νέα σεζόν πλησιάζει στο ξεκίνημα της και τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και οι Ισπανοί είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Γιόσιπ Πάβιτς και Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μίλησαν στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την προετοιμασία αλλά και για τη συνύπαρξη των δυο ομάδων. Οι δύο πολίστες της ομάδας του Πειραιά είπαν χαρακτηριστικά:

Γιόσιπ Πάβιτς: «Κάναμε προετοιμασία με την Μπαρτσελονέτα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Σε λίγο ξεκινάει η σεζόν και σε δυο εβδομάδες παίζουμε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είμαστε ακόμα όλοι οι παίκτες, λείπουν ο Δερβίσης και ο Νικολαϊδης και έτσι μας κάνει πολύ καλό να παίζουμε με μια τόσο καλή ομάδα, όπως είναι η Μπαρτσελονέτα. Δεν έχουμε και τη δικιά μας πισίνα καθώς το Παπαστράτειο είναι κλειστό. Αυτή είναι η αλήθεια και δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, είτε στον Άλιμο, είτε στον Άγιο Κοσμά είτε σε κάποια άλλη πισίνα. Το σπίτι μας είναι το Παπαστράτειο, εκεί νιώθουμε πολύ καλά αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Αυτή τη βδομάδα είχαμε την ευκαιρία να προπονηθούμε με μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελονέτα, που την είχαμε αντιμετωπίσει και πέρυσι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχουμε την ευκαιρία για τόσο δυνατά φιλικά και τουρνουά στην Ελλάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων και του Τσάμπιονς Λιγκ. Δυστυχώς δεν υπάρχει κολυμβητήριο για τον Πρωταθλητή Ευρώπης και κάνουμε προπονήσεις αργά το βράδυ. Οι προπονητές μας και ο σύλλογος κάνουν ότι μπορούν για να προπονούμαστε είτε στον Άλιμο, είτε στον Άγιο Κοσμά. Αυτή την εβδομάδα ήμασταν στον Άλιμο και ευτυχώς μπορέσαμε να φιλοξενήσουμε την Μπαρτσελονέτα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ