Φερεντσβάρος – Βουλιαγμένη 10-4

Φερεντσβάρος – Βουλιαγμένη 10-4

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 10-4 από την Φερεντσβάρος και τα περιθώρια πρόκρισης απέναντι στους Ούγγρους περιορίστηκαν αρκετά

Το έργο της Βουλιαγμένης απέναντι στην Φερεντσβάρος ήταν εξ αρχής δύσκολο αλλά μετά την ήττα με 10-4 οι πιθανότητες πρόκρισης ελαχιστοποιήθηκαν.

Οι Ούγγροι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους και σε σημεία «κλειδιά» έκαναν την διαφορά κάνοντας το έργο τους ευκολότερο για τη ρεβάνς της Ελλάδας. Με εκπληκτική άμυνα στην πρώτη περίοδο πήραν προβάδισμα 2-0 που τους έδωσε ψυχολογία για την συνέχεια.

Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα των νοτίων προαστίων ήταν βελτιωμένη ωστόσο η Φερεντσβάρος συνέχισε να διευρύνει το προβάδισμα της με το ημίχρονο να λήγει 5-2.

Η Ελληνική ομάδα συνέχιζε να παλεύει αλλά οι Ούγγροι δεν «αστειευόντουσαν» και στο τέλος του 3ου οκτάλεπτου το σκορ ήταν 8-4. Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι με άμυνα «γρανίτη» κράτησαν πίσω το «0» και με 2 δικά τους τέρματα πήγαν στο τελικό 10-4.

Η Βουλιαγμένη πλέον έχει ελάχιστες πιθανότητες να προκριθεί έναντι της Φερεντσβάρος στον γ’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο η Ευρωπαϊκή συνέχεια είναι εξασφαλισμένη και σε περίπτωση αποκλεισμού με την Βουλιαγμένη να αγωνίζεται στο Euro Cup.

ΦΕΡΑΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-4

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 3-2, 2-0.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Γκάρντονι, Σέντλμάιερ, Κάλαι 2, Γκορ-Νάγκι, Βάμος 1, Μέτσει 1, Νίκιτς 2, Γιάξιτς, Γιάνγκερ 1, Βάργκα 1, Γιάνσικ 1, Μίτροβιτς 1, Φόγκελ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν. 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ