Α1 Πόλο Ανδρών : Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος 5-7

Α1 Πόλο Ανδρών : Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος 5-7

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο ανδρών γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς έχασε με 7-5 από τον Πανιώνιο.

Χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική έμεινε ο Απόλλων Σμύρνης που ηττήθηκε εντός έδρας με 7-5 από τον Πανιώνιο για την 6η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών. Οι Κυανόλευκοι πραγματοποίησαν πολύ κακό τρίτο οκτάλεπτο κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Νεοσμυρνιώτες και πήραν ένα σπουδαίο διπλό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες και των δύο ομάδων επιδοθήκαν στην άμυνα και αυτό φάνηκε και στο σκορ (2-1). Στο τρίτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι φάνηκαν υπνοτισμένοι και αυτό βοήθησε τον Πανιώνιο που έκανε ένα μικρό σερί 0-3 να πάρει προβάδισμα (2-4).

Έκτοτε οι παίκτες του Απόλλωνα προσπάθησαν να αντιδράσουν μειώνοντας συνέχεια στο γκολ, αλλά πάντα οι αντίστοιχοι του Πανιωνίου είχαν την απάντηση και πήραν μία σπουδαία νίκη που θα τους βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Απόλλωνα, ο οποίος φαίνεται πως κάνει κοιλιά μετά από το εξαιρετικό του ξεκίνημα (τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς).

Οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-5, 5-7

Απόλλων Σμύρνης: Μοσκόφ 3, Παπαδόπουλος 2, Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Φωκάς, Καλιοράκης, Λέκιτς, Παπάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χ., Καστανάκης, Τρόβας-Κυριαζάκος, Γιαννουρής.

Πανιώνιος: Μπργκούλιαν 4, Κουτσιαλής 2, Θεοδόσης 1, Πρωτονοτάριος, Περόπουλος, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος, Αβαγιανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ