Βλάχος: «Εμφανής η έλλειψη ρυθμού, σιγά σιγά θα γίνουμε καλύτεροι»

Βλάχος: «Εμφανής η έλλειψη ρυθμού, σιγά σιγά θα γίνουμε καλύτεροι»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και επισήμανε ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί και σύντομα θα πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα ξεπέρασε το εμπόδιο της Γλυφάδας (11-4) και κατέκτησε το Σούπερ Καπ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Θοδωρής Βλάχος, τόνισε ότι ήταν εμφανής η έλλειψη ρυθμού, ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός η ομάδα του θα γίνεται καλύτερη και σύντομα θα πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν συγκινητικό που είδα ξανά την ομάδα μου να πέφτει στο νερό για επίσημο αγώνα μετά τη Γένοβα. Είδα τους Πρωταθλητές Ευρώπης να ξεκινάνε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2019 διεκδικώντας μια ακόμα κούπα. Είναι εμφανής η έλλειψη ρυθμού που έχουμε και νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να πιάσουμε υψηλά στάνταρ στην απόδοση μας. Όλα είναι θέμα προετοιμασίας και προπόνησης και σιγά σιγά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας, Γιόσιπ Πάβιτς, ο οποίος ανέφερε: «Η πρώτη κούπα της χρονιά. Αυτό είναι η αρχή και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν και παίξαμε καλά, σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι ώστε να πετύχουμε και πάλι όλους τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ο Μανώλης Μυλωνάκης από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι μια καλή αρχή. Να ευχηθούμε να έχουμε όλοι υγεία και να κυλήσει η χρονιά έτσι όπως έχουμε θέσει τους στόχους μας. Είναι ίδιοι με πέρυσι, το ξέρουμε όλοι και ελπίζω να τα κατακτήσουμε και πάλι όλα. Η απόδοση μας δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά είναι ακόμα αρχή. Η άμυνα μας ήταν και πάλι το δυνατό μας σημείο και επιθετικά τις βρίσκουμε τις λύσεις μας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα αποδίδουμε καλύτερα».

Ο Γιάννης Φουντούλης ανέφερε: «Έτσι ξεκίνησε και πέρυσι η χρονιά, εδώ από το κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Έτσι ξεκινάει και η φετινή και θέλουμε να είναι το ίδιο γούρικο το ξεκίνημα αυτό και να κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους. Σίγουρα όλοι περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν ο νικητής, το ξεκίνημα μας ουσιαστικά προμήνυε ένα πιο εύκολο απόγευμα, στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, αλλά είναι αρχή και συνεχώς θα βελτιωνόμαστε ώστε να πιάσουμε τα περσινά υψηλά στάνταρ μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ