ΠΑΟΚ – Βουλιαγμένη 8-12

ΠΑΟΚ – Βουλιαγμένη 8-12

Μεγάλη νίκη για την Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα της Α1 πόλο στην έδρα του ΠΑΟΚ με 12-8.

Στην πρεμιέρα της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το Ν.Ο. Βουλιαγμένης νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, με την ομάδα των νοτίων προαστίων να επικρατεί με 12-8 του Δικέφαλου του Βορρά.

Η αναμέτρηση ήταν απόλυτα ισορροπημένη στα πρώτα δύο οκτάλεπτα με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 5-5. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να γέρνει η πλάστιγγα προς τη μεριά της Βουλιαγμένης. Σε μία «μαγική» τρίτη περίοδο η ομάδα της Αθήνας με επιμέρους σκορ 6-1 πήρε προβάδισμα ασφαλείας και έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο με σκορ 11-6. Στην τελευταία περίοδο το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους «ασπρόμαυρος» απλώς να μειώνουν κατά ένα γκολ τη διαφορά με το 12-8 να είναι το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 1-6, 2-1

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος):
Τζωρτζάτος, Μανθογιάννης, Κόχειλας 2, Μουρατίδης, Παπαδομανωλάκης, Καρούντζος 2, Σολεϊμάνιπακ, Κεχαλάρης 1, Κουλούρης 1, Ζάτοβιτς 2, Παυλίδης, Σαρησάββας, Νάνος, Χαραλαμπόπουλος, Τάτσης.

ΝΟΒ (Χρβόγιε Κόλιανιν):
Κουρούβανης Δ., Ποντικέας, Γούβης, Τίγκας 1, Καπετανάκης, Αφρουδάκης 2, Μπούχα, Γκιουβέτσης 6, Κουρούβανης Ν., Μπάσιτς 3, Καλογερόπουλος, Χριστοφορίδης, Σολανάκης, Ανδρεάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ