
Η Χριστίνα Σιούτη μιμήθηκε τον Γιώργο Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Champions League.
Η Χριστίνα Σιούτη πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League, κάνοντάς το όπως ο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν από μερικές ημέρες με αφορμή τη στέψη στην Euroleague.
Η παίκτρια του Ολυμπιακού έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς, αναφέροντας τη viral ατάκα του Έλληνα τεχνικού «Να το πάρουμε λίγο αλλιώς», για να ακολουθήσει στη συνέχεια το γνωστό σύνθημα των Ερυθρόλευκων.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Σιούτη ήταν η παίκτρια που σκόραρε το πέναλτι που έστεψε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ευρώπης και φρόντισε να πρωτοστατήσει και στους πανηγυρισμούς μιμούμενη τον Γιώργο Μπαρτζώκα, χαρίζοντας ένα viral στιγμιότυπο.
Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 



















