Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 4-12

Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 4-12

Το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας με 12-4 τη Βουλιαγμένη, στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Μετά από ήττα από την Βερόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου επανήλθαν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, καθώς επικράτησαν της Βουλιαγμένης με 12-4.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην αρχή του ματς ήταν επηρεασμένη από την ήττα από την ιταλική ομάδα με αποτέλεσμα να μην έχουν καλό ρυθμό στην επίθεση αλλά μετά από τα πρώτα πέντε λεπτά ανέβασαν στροφές και πήραν ακόμα μια νίκη χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενος ο Γενηδουνιάς με τρία γκολ αλλά το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι ότι πήρε χρόνο συμμετοχής ο 16χρονος Χαλυβόπουλος ο οποίος πέτυχε και ένα τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τη λήξη του αγώνα.

Η ομάδα που προηγήθηκε στο ματς ήταν αυτής της Βουλιαγμένης με τον εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπάσιτς. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ισοφάρισαν σχεδόν αμέσως με ωραίο γκολ του Μουρίκη στον παίκτη παραπάνω. Από εκεί και πέρα τα ηνία της αναμέτρησης τα πήρε η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, καθώς πέτυχαν τρια αναπάντητα τέρματα με τους Αργυρόπουλο και Νικοπολίδη. με τους γηπεδούχους να σκοράρουν ένα τέρμα με τον Μπούχα μειώνοντας σε 4-2.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έκανε σερί 4-0 και προηγήθηκε με 8-2 μετά από ωραίο γυριστό του Νικολαΐδη, δύο περίπου λεπτά πριν τελειώσει το τρίτο οκτάλεπτο. Στο τέταρτο οκτάλεπτο δεν άλλαξε πολύ η εικόνα του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό να κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ