Πλησιάζει η πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στον Εθνικό

Πλησιάζει η πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στον Εθνικό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα την ερχόμενη Τετάρτη (31/10) απέναντι στον Εθνικό.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει κι επίσημα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις την ερχόμενη Τετάρτη (31/10) για το πρωτάθλημα πόλο απέναντι στον Εθνικό. Οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα τους σε μια χρονιά με πολύ υψηλές βλέψεις και στόχους, όπως συνέβη και την περασμένη σεζόν.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στοχεύει στην κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα αλλά και στην πρόκριση της τουλάχιστον στο Final Four της Euroleague, ενώ ελπίζει ακόμα και στην κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου.

Στο πρώτο παιχνίδι πάντως οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό στο Κολυμβητήριο του Αλίμου στην πρεμιέρα τους για το φετινό πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τους Πειραιώτες.

Σήμερα το βράδυ πάντως πατάει το πόδι της στην Ελλάδα και η Μόνικα Έγκενς, η οποία θα ενσωματωθεί στην ομάδα και θα ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ φυσικά δεν θα υπολογίζεται για το ματς της Τετάρτης με τον Εθνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ