Ολυμπιακός: Με στόχο το 10ο και 6ο σερί!

Ολυμπιακός: Με στόχο το 10ο και 6ο σερί!

Από το Κολυμβητήριο του Αλίμου με αντίπαλο τον Εθνικό ξεκινάει την Τετάρτη (31/10) στις 21:15 η διαδρομή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, με στόχο την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος και 10ου συνολικά.

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη θέλουν να εκκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στη φετινή σεζόν η οποία ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες για την διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και την επιστροφή στο Final Four της Ευρωλίγκας προκειμένου να διεκδικήσουν τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο! Η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Εθνικό αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Κανετίδου.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Εθνικό που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της σεζόν 2018-2019 για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Ξεκινάει μια καινούργια σεζόν και οι στόχοι είναι πάντα πολύ υψηλοί. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα κατακτώντας το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να προκριθούμε στο Final Four της Ευρωλίγκας. Η προετοιμασία μας βρίσκεται σε αρχικό στάδιο αλλά τα δείγματα είναι θετικά. Αύριο παίζουμε με τον Εθνικό και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Περιμένουμε να ανοίξει το Παπαστράτειο και θέλουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει και φέτος όπως κάνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ