Κουλούρης: «Ευκαιρία να πάρουμε νίκη ψυχολογίας και να δικαιώσουμε τον προπονητή μας»

Κουλούρης: «Ευκαιρία να πάρουμε νίκη ψυχολογίας και να δικαιώσουμε τον προπονητή μας»

Ο πολίστας του ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξος για την αυριανή (7/11) αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΘ και το βλέπει ως ευκαιρία για μία νίκη που μπορεί να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών, η ομάδα του ΠΑΟΚ MORRIS αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενη τον ΟΦΘ την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 15:00, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Ο αθλητής του Δικέφαλου του Βορρά, Κωνσταντίνος Κουλούρης, μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης τόνισε ότι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία στις τάξεις των ασπρόμαυρων. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ:

«Έρχεται ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε… Είμαι πολύ χαρούμενος που θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων από την Θεσσαλονίκη, καθώς αυτό έχει να πραγματοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια στην Α1. Όσον αφορά το επίπεδο του παιχνιδιού, πιστεύω ότι δε θα έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς ο Όμιλος, αν και ομάδα με μεγάλη ιστορία, είναι μια καινούργια ομάδα στην Α1. Φέτος είμαστε άτυχοι ,καθώς έχουμε παίξει τρία παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Η αυριανή αναμέτρηση είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε μια νίκη ψυχολογίας και επιτέλους να δικαιώσουμε τον προπονητή μας καθώς είμαστε μια προπονημένη και με πολλή εμπειρία ομάδα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ