Για τη συνέχιση του απόλυτου κόντρα στο Περιστέρι οι ερυθρόλευκοι

Για τη συνέχιση του απόλυτου κόντρα στο Περιστέρι οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (15/12) στο Παπαστράτειο τον Γ.Σ Περιστερίου, με τους ερυθρόλευκους να στοχεύουν το 9/9 για την Α1 Ανδρών του πόλο.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στo Final 4 του Κυπέλλου στο πόλο ανδρών και την Τετάρτη δοκιμάζεται στην Ουγγαρία από την τοπική Ζόλνοκ για την 5η αγωνιστική του Champions League. Ενδιάμεσα όμως για τους ερυθρόλευκους υπάρχει και το πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του οποίου, υποδέχονται τον Γ.Σ. Περιστερίου στο Παπαστράτειο και στοχεύουν την 9η σερί νίκη τους. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (15/12).

Ο προπονητής των Πειραιωτών Θοδωρής Βλάχος βλέπει όλους τους παίκτες του σε καλή κατάσταση και χωρίς προβλήματα τραυματισμών, με την αποστολή ενόψει του ματς να αποτελείται από τους εξής: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Δημήτρη Σκουμπάκη, Κωνσταντίνο Γενηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Δημήτρη Νικολαϊδη, Γιώργο Δερβίση, Κώστα Κάκαρη, Αλέξανδρο Γούνα, Στέλιο Αργυρόπουλο, Κώστα Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανο Γαλανόπουλο και Αριστείδη Χαλυβόπουλο.

Ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι με το Περιστέρι, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς, ούτως ώστε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Ζόλνοκ. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο μας είναι μεγάλη, αλλά εμείς θα παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως σε κάθε ματς για να πάρουμε μια ακόμα νίκη».

*Στην αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Περιστερίου, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ