Πάνοπλος ο Ολυμπιακός απέναντι στην Γιαντράν

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός απέναντι στην Γιαντράν

Οι Ερυθρόλευκοι αύριο το βράδυ θα υποδεχθούν την Γιαντράν (20:00) και με τη βοήθεια των οπαδών τους θα παλέψουν για να πετύχουν την 3η νίκη τους στο Len Champions League.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Γιαντράν (09/01, 20:00), για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Len Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θα δώσουν όλα για να πάρουν την 3η νίκη τους στη διοργάνωση και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Θοδωρής Βλάχος μάλιστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά το παιχνίδι με την Γιατράν ακολουθούν οι διπλές αναμετρήσεις με την Γιουγκ, οι οποίες θα κρίνουν εν πολλοίς την πρώτη θέση του ομίλου. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Κροατία στις 23/1 και το δεύτερο στον Πειραιά στις 06/02.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ενόψει της αναμέτρησης με τη Γιαντράν δήλωσε: «Στο πρώτο παιχνίδι του 2019 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη μέσα στην έδρα μας. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια του και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην προσέγγιση του παιχνιδιού από την πλευρά μας. Πάντα το πρώτο παιχνίδι του χρόνου, μετά τις γιορτές κρύβει δυσκολίες και παγίδες. Να δείξουμε χαρακτήρα και την ποιότητά μας».

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς ανέφερε με τη σειρά του: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Γιαντράν στο οποίο οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο η νίκη είναι στο μυαλό μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να δείξουμε τη δυναμική μας για μια ακόμα φορά. Έχουμε ακόμα δρόμο στη διοργάνωση αλλά για κάθε παιχνίδι στον Πειραιά, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς».

Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με τη Γιαντράν ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ