Ευρωλίγκα Γυναικών : Ντουναϊβάρος – ΝΟ Βουλιαγμένης 14-10

Ευρωλίγκα Γυναικών : Ντουναϊβάρος – ΝΟ Βουλιαγμένης 14-10

Στις λεπτομέρειες έχασε ο ΝΟ Βουλιαγμένης το ματς κόντρα στην Ντουναϊβάρος κι ως εκ τούτου την πρωτιά στον προκριματικό όμιλό της.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ηττήθηκε από την ουγγρική Ντουναϊβάρος με 14-10 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκας Γυναικών κι έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά καθώς στο πρώτο οκτάλεπτο σημειώθηκαν δώδεκα γκολ, έξι για κάθε ομάδα επιβεβαιώνοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου πλήρωσαν τη δυστοκία τους στις επιθέσεις με παραπάνω κι έμειναν πίσω στο σκορ από τη δεύτερη περίοδο (8-6). Η Ντουναϊβάρος πήρε τη νίκη και την πρώτη θέση του ομίλου, διαχειριζόμενη τόσο το προβάδισμα όσο και τον παράγοντα έδρα.

Νωρίτερα, η Λιλ έκαμψε την αντίσταση του ΝΟ Γλυφάδας και πήρε την τρίτη θέση στο γκρουπ εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 6-6, 2-0, 2-2, 4-2.

ΝΤΟΥΝΑΪΒΑΡΟΣ (Mίχοκ Ατίλα): Κις, Ζίλαγκι 3, Βάλγι Φ. 1, Γκουρισάτι 4, Χόρβατ 2, Μαχιέ, Χούστι, Γκάρντα, Τσίγκλερ, Βάλγι Β. 4, Λούκα, Μχούνου, Αρτς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νίχαους 1, Χυδηριώτη 2, Τζελέπη, Πρωτοπαπά 1, Ξενάκη 4, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου 1, Νίνου Ει., Αντωνιάδη, Κοτσιώνη.

Η τελική βαθμολογία του προκριματικού ομίλου:

1. Ντουναϊβάρος – 9 βαθμοί
2. ΝΟ Βουλιαγμένης – 6 βαθμοί
3. Λιλ – 3 βαθμοί
4. ΑΝΟ Γλυφάδας – 0 βαθμοί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ