Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 12-5

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 12-5

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Βουλιαγμένη, της οποίας επικράτησε με 12-5, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του στους 151 αγώνες στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα της Βουλιαγμένης με 12-5 για την Α1 πόλο ανδρών και συνεχίζει μόνος πρώτος με 39 βαθμούς, ενώ με αυτή τη νίκη έφτασε τις 151 σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα!

Ο Μουρίκης άνοιξε το σκορ στην πρώτη επίθεση του αγώνα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν εξίσου δυνατά στη δεύτερη περίοδο και με τον Σκουμπάκη να σκοράρει δις έκαναν το 3-0. Η Βουλιαγμένη αντέδρασε και απάντησε με τους Μπάσιτς και Καλογερόπουλο, ωστόσο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου με δύο γρήγορα γκολ των Γούνα και Μπούσλιε έκαναν γρήγορα το 5-2. Ο Αλέξανδρος Γούνας διαμόρφωσε το 6-2 πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με γκολ του Φουντούλη στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν τη διαφορά τους στο +5, ενώ ο Μπούσλιε λίγο μετά έκανε το 8-2. Η Βουλιαγμένη μείωσε σε 8-4 με τα γκολ των Γκιουβέση και Τίγκα πριν κλείσει η τρίτη περίοδος.

Στο 4ο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός σημείωσε τρία γκολ με Γούνα, Μουρίκη και Φουντούλη, φτάνοντας στο 11-4, ενώ η Βουλιαγμένη μείωσε με τον Ποντικέα. Ο Δερβίσης λίγο πριν τη λήξη του αγώνα έκανε το 12-4 που ήταν το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 5-2, 2-2, 4-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ